integreret vaskemaskine

integreret vaskemaskine der passer til dig

Der er mange vaskemaskiner på markedet. Og mange forskellige slags. Find de bedste og billigste her, hvad end det er til den store familie eller den unge studerende i sin første lejlighed.

Se det store udvalg af vaskemaskiner her

Der findes store og små vaskemaskiner; frontbetjente og topbetjente; kombinerede vaske- og tørremaskiner; mere eller mindre energibesparende; vaskemaskiner, der kan vaske med koldt vand og korte programmer og der er også den helt rigtige til dig. Find integreret vaskemaskine her.

Find vaskemaskiner til alle slags behov

Find vaskemaskiner til alle slags behov.
En topbetjente vaskemaskine er god, hvis du ikke har så meget plads. Da de ikke har den store låge, er de smalle og kan nemt klemmes ind på selv små badeværelser.
En frontbetjent vaskemaskine kan derimod fås i store størrelser med plads til hele fodboldholdets trøjer på én gang.

Tænk også på, hvor mange der skal bruge vaskemaskinen, udover jer i huset. Har I store børn, der kommer hjem fra efterskole og skal have klaret hele garderoben på en weekend? Vasker I for ældre medlemmer af familien?
Måske har I specielle behov, udover almindelig tøjvask. Hvis I dyrker en krævende hobby flere gange om ugen, skal I måske vælge en større vaskemaskine, end den første I lige falder over.

Skal tøjet også tørres?

Måske er det smart for dig, at have en kombineret vaske-tørremaskine. Det sparer plads i forhold til at have to maskiner og hele processen kan klares på én gang, så tøjet er rent OG tørt, når du kommer hjem fra arbejde.

integreret vaskemaskine testvinder.

Det kan være en god idé at se på de forskellige tests på nettet og finde de vaskemaskiner, der er bedst i test. De har som regel en god kombination af energiforbrug og kapacitet. Men hver sikker på at testkravende lever op til dine krav og ønsker. Skal du have en lille og smal maskine, skal du ikke kigge på tests, der tager udgangspunkt i maskiner til den store familie.